23948sdkhjf

Der vendes to vinduer om dagen

Omkring halvdelen af de store vinduespartier i det nye rådhus i Hillerød er sat forkert i, så regnvand løber ind i bygningen. Nu er et dansk tømrerfirma ved at vende vinduerne – to om dagen bliver det til.
Et dansk tømrerfirma arbejder i øjeblikket på at vende 40 store vinduer i Hillerøds nye rådhus. Vinduerne er nemlig blevet sat forkert i.

Arbejdet med at montere vinduerne er udført af det danske firma Servisun, der ifølge 3F’s oplysninger havde en underentreprenør med polske arbejdere på opgaven. Det er E. Pihl & Søn, der, som totalentreprenør på byggeriet, har det overordnede ansvar.

Leif Henriks fra Pihl bekræfter, at en række af rådhusets vinduer er ved at blive vendt, fordi de er sat forkert i. Samtidig understreger han, at fejlen ligesåvel kunne være begået af danske håndværkere, da der fra vinduesproducentens side ikke er oplyst, hvad der er op og ned. Der er endnu uenighed om, hvilke håndværkere, der har monteret vinduerne.

Det er tømrerfirmaet Asserballe & Knudsen, der udfører arbejdet med at vende vinduerne. Der vendes to vinduer pr. arbejdsdag. Tømrerfirmaet havde intet med det oprindelige arbejde at gøre.

Projektdirektør Bo Svendsen fra Pihl oplyser, at fejlen naturligvis ikke kommer til at koste Hillerød kommune ekstra.

Kilde: 3F

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094