23948sdkhjf

BRB Group er løbet fra regningen

Det polske firma BRB Group er flygtet ud af Danmark og har efterladt en regning på 7,2 mio. kr. 3F slæber nu virksomheden i Arbejdsretten. Dansk Byggeri er skeptisk.
3F har længe haft byggepladser, hvor BRB Group har slået sine folder, under observation. Nu har fagforeningen erfaret. at virksomheden ikke længere er at finde i Danmark.

- De er stukket af, så ikke engang Dansk Byggeri ved, hvor de er. Det tyder på, at de er rejst hjem og løbet fra regningen, siger faglig sekretær Carsten Bansholm.

Dansk Byggeri og 3F har i løbet af foråret indkaldt den polske virksomhed til en række fagretslige møder, men firmaet er udeblevet og er nu helt forsvundet. Dansk Byggeri har ikke haft kontakt med virksomheden siden marts.

Problemet med BRB Group er, at de angiveligt skylder 60 ansatte omkring 7,2 mio. kr. – en regning, man nu er stukket af fra. Derfor trækker 3F virksomheden i retten. Næste skridt bliver at forfølge virksomheden i Polen.

Hans Madsen fra Dansk Byggeri er skeptisk. Han tror ikke, at 3F får 7,2 mio. kr. ud af en retssag, da han endnu ikke har set beviser for million-bedraget.

Til gengæld føler 3F Bygge, Jord og Miljø-afdelingen sig ret sikre på deres krav.

- Vi har talt med 13 polakker, som er blevet snydt for 1,6 millioner kroner. Derfor vurderer vi, at firmaet i alt har snydt de 60 ansatte for 7,2 millioner, forklarer Carsten Bansholm.

Kilde: 3F

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062