23948sdkhjf

Den verdenskendte designer Cecil Balmond kommer til Esbjerg

LEGO Koncernen og Esbjerg Erhvervsudvikling henter design-ikon til Danmark. Mød den verdenskendte designer Cecil Balmond fra ARUP, London, som har opnået stjernestatus indenfor moderne arkitektur.
Igennem de sidste 30 år har Cecil Balmond været med til at realisere de vildeste ideer fra arkitekter som Toyo Ito, Rem Koolhaas og Daniel Libeskind; og i Danmark har LEGO Koncernen integreret Balmonds metode i udviklingen af LEGO MINDSTORMS produktet.

I slutningen af 1960'erne begyndte ARUP og Cecil Balmond at arbejde sammen med Jørn Utzon på designet af Operahuset i Sydney, som er blevet et af det 20. århundrede mest ikoniske konstruktioner. Siden har Balmond efterladt et spor af stjernebesatte projekter, som har givet ham et renommé som en af det 20 århundredes mest betydningsfulde designere og ingeniører.

Cecil Balmonds speciale ligger indenfor design af bygninger med innovative former. Han betragter ingeniørvidenskab som en kreativ proces, og har udviklet en unik metode indenfor kreativ læring, som blander de traditionelle metoder fra ingeniørvidenskab og arkitektur med viden fra matematikkens, kunstens og filosofiens verden.

På konferencen, som er arrangeret af Esbjerg Erhvervsudvikling og LEGO Koncernen, vil deltagerne få indsigt i Cecil Balmonds metode og høre hvordan LEGO MINDSTORMS har benyttet denne tilgang til at udvikle et af LEGO Koncernens mest succesrige produkter. Arrangementet finder sted den 21. maj kl. 14-17:30. Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Esbjerg Erhvervsudvikling.

Tilmelding til konferencen på:
http://www.eeu.dk/ eller pr fax 3697 3501 eller pr mail til kdh@eeu.dk

Kilde: Esbjerg Erhvervsudvikling / LEGO koncernen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109