23948sdkhjf

Kolding får sin første stadsarkitekt

Michael Pagaard Madsen skal sætte yderligere skub i Kolding Kommunes satsning på design, arkitektur, æstetik og byudvikling.
Efter 14 år i Kolding Kommune, heraf som afdelingsleder i Kommunale Ejendomme siden 2006, er Michael Pagaard Madsen udnævnt som kommunens første stadsarkitekt.

Sammen med kommunens arkitektteam skal han sikre, at Koldings satsning på design, arkitektur, æstetik og byudvikling får ekstra luft under vingerne.

- Kolding er inde i en rivende udvikling med markante projekter som Holmstaden, Klostergården, Design Campus Kolding, Fjordbyen ved Marina Syd, og i den sammenhæng skal vi sikre den faglige sparring til bygherrerne især i forhold til design, arkitektur og æstetik, siger Michael Pagaard Madsen ifølge Kolding Kommunes hjemmeside.

Kolding Kommunes arkitekturstrategi ’Gode rammer for Livet’ blev vedtaget af Byrådet i efteråret 2013. som stadsarkitekt skal Michael Pagaard Madsen blandt andet sørge for, at strategien bringes i spil som dialogværktøj over for kommunens samarbejdspartnere og de private bygherrer.

Michael Pagaard Madsen er 50 år og uddannet arkitekt fra Kansas State University og Arkitektskolen i Aarhus. Udover de mange år i Kolding Kommune tæller cv’et ansættelser hos Thorn Lighting og tegnestuen Brugger og Nielsen.

Kolding Kommunes arkitektteam består af Signe Rosenfeldt og Georg Unna fra Planafdelingen, Thomas Thinghuus fra Vej og Park og Helena Kjær fra Byggesagsafdelingen. De arbejder alle dagligt med arkitektoniske aspekter i planer og projekter og har alle medvirket i arbejdet med Kolding Kommunes arkitekturstrategi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094