23948sdkhjf

Markedsanalyse/ Byggeri 2005-2008

Den nye Markedsrapport over dansk byggeri er nu klar.
Rapporten er udarbejdet i samarbejde med Bygge Information A/S, Reed Business Information Nordic og ProductInformation.dk.

- Vi er stolte over at kunne levere denne markedsanalysen for byggeri 2005 - 2008, som er et udtræk af Nordens største informationsdatabase om byggeprojekter - NCIS.

Markedsanalysen indeholder mere end tyve siders detaljeret viden om byggeriets udvikling og tendenser, baseret på over 16.000 konkrete byggeprojekter, udtaler Thomas Kent Larsen, som til dagligt arbejder som analytiker hos Bygge Information A/S.

- Vi har igennem mange år været gode til at hjælpe de største entreprenører og bygherrer med at synliggøre deres markedsandele og positioner i Danmark og Norden gennem omfattende analyser.

Med Markedsanalysen over byggeriet 2005 - 2008 vil denne information blive tilgængelig og attraktiv for alle, små som mellemstore entreprenører, ingeniører, bygherrer og arkitekter, der ønsker at følge med i udviklingen.

Markedsanalysen viser udover årene 2005, 2006 og 2007 også dugfriske nøgletal for 2008. Markedsanalysen udgives hvert kvartal, og giver således markedets mest præcise overblik over udviklingen af byggeprojekterne i Danmark.

- Bygge Information A/S er i daglig kontakt til byggebranchens aktører og kortlægger hvad, hvornår og hvor der bliver bygget samt ikke mindst hvem der bygger det. Vores Researchafdeling består af 70 personer (10 personer i Danmark) og gennemfører dagligt hundredvis af interviews med bygherrer, arkitekter, rådgivere og entreprenører, fortæller Jan Sørensen som er administrerende direktør.

- Bygge Information A/S blev etableret i 1936, og har siden da udviklet sig til at omfatte en lang række ydelser og tjenester specielt rettet mod byggebranchen. I 1996 blev vi en del af en nordiske informationskoncern Byggfakta AB, hvilket betyder at vi også kan tilbyde byggeinformationer fra Norge, Sverige og Finland.

For mere information se http://www.productinformation.dk/ eller ring på telefon 3327 9559.

Kilde: Bygge Information A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094