23948sdkhjf

Samsung Air Conditioning og varmepumper lanceres i Skandinavien

I løbet af forsommeren vil Samsung air conditionings produkter blive tilgængelige på det Skandinaviske markedet gennem et samarbejde med NAC Gruppen.
Langt de fleste ved, at Samsung er storleverandør af tv-apparater, mobiltelefoner og andre produkter indenfor It, lyd og billeder. Ikke alle er klar over, at de har et stort produktspektrum inden for air conditioning. I 2005 blev produkterne lanceret i Europa, og de har haft en voldsom vækst i de lande, de indtil nu har etableret sig i.
Best energieffektivitet VRF system
På Mostra Convegno messen i Milano lancerede de den nye serie; Samsung DVM Plus III, som er et VRF system, der har flere store og mindre forbedringer. Den nye serie sætter en række nye standarder.

I disse miljøtider er høj energieffektivitet blevet en meget vigtig faktor både med hensyn til at reducere energiregningerne og ikke mindst med at bidrage positivt til vores fælles miljø.

Nyudviklet digital kapasitetsregulerende DVI Scrollkompressor med væskeindsprøjtning, nye varmevekslere, optimeret rør-dimension og en række andre forbedringer sørger for industriens bedste COP på op til 4,23. I tillæg til at sætte standarden for energieffektivitet har de også industriens højeste kapacitet på 180 kW køling og 201 kW i varme, samt den længste afstand, hele 200 meter, mellem ude- og indedel og op til 1.000 meter rørlængde, og en kølemiddelsmængde på 7,5Kg yder DVM op til 36kW.

Design som konkurrencefortrin
Indedelene til Samsung vandt i år en pris for sit nyskabende design, og de fik stor opmærksomhed blandt fagfolk på Mostra Convegno messen for designet på sine produkter. Lavt lydniveau har også været en højt prioriteret opgave for konstruktørerne. Indedelene findes i en række forskellige varianter både for vægmontage, loftmontage og kanaltilknytning. De kan tilknyttes 1-1 splitanlæg eller multisplitanlæg.

Kilde: AB Cool - http://www.abcool.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094