23948sdkhjf

Hauge Gruppen vokser gennem opkøb

En af Fyns store håndværksvirksomheder vokser på energiområdet. Hauge Gruppen med 130 ansatte har overtaget Vagn Hansen A/S.
Vagn Hansen A/S, som gennem 35 år har leveret varmeløsninger til både industrien og den offentlige sektor, er pr. 1. oktober blevet en del af Hauge Gruppen, hvor virksomheden fortsætter under eget navn.

- Jeg har fulgt Hauge Gruppens flotte udvikling fra sidelinjen i mange år, og da lejligheden bød sig, var jeg ikke i tvivl. Både vi som virksomhed og vores kunder vil få glæde af vores indtræden i Hauge Gruppen, siger Jan Hansen, indehaver af Vagn Hansen A/S, i en pressemeddelelse.

Han fortsætter selv som leder af ikke blot Vagn Hansen, men af Hauge Gruppens samlede aktiviteter på energiområdet.

Ifølge Steffen Andreasen, som er direktør i Hauge Gruppen, er der tale om en markant styrkelse af Hauge Gruppen, som, foruden det nyindkøbte Vagn Hansen, består af afdelingerne Hauge VVS, Hauge Smedie, Hauge El, Hauge Energi og Hygind Smedie.

- Jeg er glad for, at Jan Hansen har vist os den tillid og ladet hans virksomhed fusionere ind i Hauge Gruppen. Vagn Hansen har altid været veldrevet og kendetegnet af et stort kundefokus. Det vil fortsætte, siger Steffen Andreasen.

Vagn Hansen drives fremadrettet fra Hauge Gruppens domicil på Bladstrupvej, Odense N.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159