23948sdkhjf

Installatør-ros til finanslovsudspil

Virksomheder over hele landet - også yderområderne – vil nyde godt at regerings forslag til Finansloven, lyder det fra erhvervsorganisationen Tekniq.
- Regeringen har fremlagt en finanslov, som binder vort land bedre sammen og øger væksten – også for virksomheder og indbyggere i yderområderne, lyder de rosende ord fra administrerende direktør Niels Jørgen Hansen, Tekniq, om regeringens nye finanslovforslag.

Men ingen roser uden torne. Besparelserne rammer ifølge organisationen, der er talerør for 3.000 virksomheder i installationsbranchen, job-fødekæden.

- Vi anerkender, at der er brug for en stram styring af de offentlige finanser. Det er i den private sektor, hvor væksten skabes og hvor der bliver skabt reelle jobs. Men at spare på forskning og på uddannelse er det forkerte signal. Vi opfordrer til at erhvervsuddannelserne prioriteres højt, og at skolerne får mulighed for at investere i nyt udstyr. Skolerne har længe savnet udstyr, der svarer til det, der bruges på arbejdspladserne, siger Niels Jørgen Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095