23948sdkhjf

Anden egyptiske cementfabrik på kun en måned til FLSmidth

FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af ca. 410 mio. kr. på en cementfabrik i Egypten med en kapacitet på 5000 tons i døgnet.
FLSmidth skal levere en helt ny fabrik til Wadi El Nile Cement Company, der er beliggende ved byen Beni Seuf ca. 120 km syd for Cairo i Egypten.

Ordren omfatter alle hovedmaskiner og førstegangsreservedele til fabrikken, herunder en EV-knuser til kalksten og ler, råmaterialelagre, en ATOX-råmølle, en CF-silo, en komplet ILC 3-base-ovn med 5-trins forvarmer og SF Cross-Bar-køler, et klinkerlager, en OK 42-cementmølle og cementsiloer.

En række af FLSmidths datterselskaber og divisioner deltager i projektet. FLSmidth Ventomatic skal levere tre pakkelinier, begge vertikalmøllegear er fra FLSmidth MAAG, FLSmidth Airtech skal levere filtre, og FLSmidth Automation skal levere et komplet QCX kvalitetsstyringssystem.

Cementfabrikken bliver den anden, der skal opføres i henhold til de nye licenser som det egyptiske industriministerium udstedte sidste år. FLSmidth opnåede også ordre på levering af udstyr til det første af de licensbaserede cementfabrikker.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening indtil udstyret er afsendt i midten af 2010.

Kontrakten har en værdi af ca. 410 mio. kr.

Kilde: FLSmidth

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111