23948sdkhjf

Fastfood-giganter bygger i Tilst

Bone's og KFC vil åbne i 2016 tæt ved Bilka i Aarhus.
I starten af 2016 åbner restauranterne Bone’s og KFC som naboer i Tilst. Restauranterne kommer til at ligge i et butiksområde i Tilst, tæt ved blandt andet McDonald´s, Harald Nyborg og Idemøbler og i kort afstand fra Bilka.

Bone’s får en ny restaurant på i alt 830 kvadratmeter i to plan og med udeservering på 1. sal. KFC får en 370 kvadratmeter stor restaurant på gadeplan og med drive-through betjening.

NRE Denmark har udviklet projektet og har desuden rollen som totalentreprenør.

Jonas Olesen, der er salgsansvarlig hos NRE Denmark, siger:

- Det er lykkedes at få et par rigtig stærke restaurantlejere ind i Tilst. Det har været et godt og konstruktivt samarbejde mellem alle involverede, så vi nu har et stærkt og velstrukturereret butiksområde og et hold af lejere, som opererer med lange tidshorisonter.

Det nye butiksområde ligger med høj synlighed ud til Viborgvej på en tidligere gartnerigrund tæt ved en række af de øvrige butiksområder i Tilst. For at sikre gode tilkørselsforhold er der etableret ny højresvingsbane ved indkørslen til butiksområdet.

Lokalplanen for området, som blev vedtaget i december 2013, åbner op for opførelse af yderligere cirka 4400 kvadratmeter (bruttoetagemeter) nybyggeri.

Det fremgår af lokalplanen, at Aarhus Kommune forventer, at den øgede trafik med den nye højresvingsbane vil kunne afvikles uden væsentlige gener på vejene i nærområdet, dog vil der kunne forventes et lidt forøget pres på trafikken i spidstimerne. Aarhus Kommune vil løbende følge trafikudviklingen, og der er i kommunens planlægning taget højde for eventuelle senere vejudvidelser.

Det nye butiksområde er tegnet af Retail Architects. Udviklingen af området i Tilst er oprindeligt igangsat af Hesø Udvikling. NRE Denmark overtog projektet i december 2013 og har herefter videreudviklet det. Colliers har medvirket omkring salg af Bone’s restauranten til en privat investor samt etablering af lejeaftale med Bone’s. KFC står selv som ejer af den nye KFC-restaurant via investeringsselskabet Isken ApS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095