23948sdkhjf

Sinus Installation finmasker Østjylland

Installationsfirmaet fra Silkeborg overtager Egon Frandsen A/S og åbner afdeling i Galten.
Sinus Installation i Silkeborg har i forvejen afdelinger i Viby ved Aarhus og i Kjellerup. Nu udvider man med en Galtenafdeling, skriver Midtjyllands Avis, lokalavis for Silkeborg og omegn.

To lokale medarbejdere, Michael Nielsen og Morten Lundgaard, er blevet ansat til at servicere kunderne i Galtenområdet.

I Silkeborg har Sinus Installation desuden overtaget den tidligere samarbejdspartner Egon Frandsen A/S. Virksomheden lå på Navervej og tidligere havde Egon Frandsen A/S adresse på Hostrupsgade.

Børge K. Pedersen, direktør og ejer af Sinus Installation, fortæller, at der er godt fyldt i ordrebøgerne.

- Vi har 35 medarbejdere med hver deres særlige kompetencer. Vi har et højt uddannelsesniveau, blandt andet fire el-installatører og en el-ingeniør. Det betyder, at vi kan byde ind på en række specialopgaver hos virksomheder, og at vi kan servicere både fiber- og kobbernetværk, siger Børge K. Pedersen til Midtjyllands Avis.

Han forventer, at det vil kaste endnu flere opgaver af sig, når der pr. 1. oktober frigives en ny tilskudspulje til solceller.

I Viby har Sinus et showroom, hvor kunderne kan opleve det nyeste inden for netværk, hvor chip i ledninger og stik selv holder øje med kablernes tilstand, belastninger, fejl og andre uregelmæssigheder.

Sinus Installation har 35 ansatte, hvoraf de 8 i øjeblikket lærlinge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094