23948sdkhjf

Brønderslev-entreprenør vil bygge i Norge

Entreprenør Richard Thomsen har besøgt havbrugsindustrien og kom hjem med en mulig opgave.
Entreprenørfirmaet Richard Thomsen fra Brønderslev, som specialiserer sig inden for erhvervsbyggeri, kigger nu mod nord for at øge opgavemængden.

Virksomheden deltog i et nordjysk erhvervsbesøg på to øer uden for Trondheim i Norge, hvor havbrugsindustrien omsætter for milliader og hvor en havneudvidelse nu fører til mere industribyggeri. Besøget mundede ud i en konkret forespørgsel, og det glæder direktør Richard Thomsen.

- Det er et proaktivt og visionært sted, som bestemt rummer mange spændende muligheder. Vi kom helt konkret i kontakt med Vikan Settefisk, der opdrætter ørreder til udsætning. De skal have opført et nyt sætteanlæg, og vi er i dialog med dem om den hal, som skal bygges i forbindelse med anlægget, siger han.

Richard Thomsen har fokus på industribyggeri, men ser også muligheder for virksomheder, der bygger til private.

- Der er en akut efterspørgsel også på privatbyggeri, da industrien tiltrækker folk udefra. Modulbyggeri kunne for eksempel være en mulighed, siger han.

Rejsen til Norge var en del af et erhvervsfremstød under netværket BusinessBroen Norge-Norddanmark. De øvrige virksomheder, som deltog, var HG Electric, Nicon Industries, TS Maskinfabrik, Hobro Rustfri Procesteknik og Strøm Hansen fra Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125