23948sdkhjf

Successtart for årets nye bygge- og boligmesse

Bolig i Bella der afholdtes i weekenden den 4. – 6. april blev en succes på stort set alle fronter. Over 11.000 glade besøgere havde fundet vej til Bella Center og de fyldte så meget i gangene, at det til tider ikke var helt let at komme frem.
Udstillerne havde med deres flotte stande og spændende sortiment en stor del af æren for det vellykkede arrangement, og de fleste blev da også kontant belønnet for deres anstrengelser i form af stor interesse fra de besøgende og rigtig mange ordrer.

En række forskellige aktiviteter tiltrak en tilfreds skare af besøgende – Haveselskabets eksperter, Blomstermesterskabet om søndagen, messekokken Claus Valdemars gode tips på køkkenscenen, Neo Feng Shui-eksperternes vejledning, udstillerne på området ’Klimavenlig bolig’ samt Bolius Boligejernes Videncenter, for at nævne nogle få.

Næste Bolig i Bella afholdes den 24. – 26. april 2009
Bolig i Bella henvender sig till alle hus- og lejlighedsejere i Københavnsområdet. Her får man gode ekspertråd og forskellige udstillere viser det sidste nye som branchen kan tilbyde til din bolig – indvendigt som udvendigt – alt lige fra typehuse, gulve, trapper, døre, vinduer, altaner, markiser, badeværelser, varmeteknologi, fliser, køkkener, havemøbler, swimmingpools og spabade, udestuer foruden Hi-Fi, indretning og meget mere.

Mange af dette års udstillere har allerede nu reserveret samme plads til næste år. Årets udstillere har fortrinsret frem til fredag den 23. maj - herefter åbnes der for salget blandt øvrige interesserede. Nye udstillere kan allerede nu anmelde deres interesse som så vil blive ekspederet i den rækkefølge de modtages efter den 23. maj 2008.

Kilde: Bolig i Bella

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094