23948sdkhjf

Arkil lander kontrakter for næsten 700 millioner

Entreprenørfirmaet Arkil har vundet en stribe væsentlige opgaver for blandt andre Banedanmark, Aarhus Vand, Energinet.dk og Sønderborg Kommune.
Nye kontrakter for næsten 700 millioner kroner er enten lige landet eller på vej ind i ordrebogen hos Arkil Holding. Det oplyser virksomheden i en fondsbørsmeddelelse.

- Ordreindgangen skal naturligvis være høj i denne del af sæsonen. Opgaverne bekræfter vores tendens til en gradvist stigende og mere langsigtet aktivitet inden for ny-anlæg, jernbane, vejvedligehold, og ikke mindst vand-og spildevandsområdet, siger administrerende direktør Jesper Arkil.

Blandt de nye kontrakter er en omfattende opgave i samarbejde med Strukton Rail Danmark A/S for Banedanmark på Østfyn. Ordren til 265 millioner kroner udføres fra januar til august 2016, og Arkil skal, som en del af konsortiet Strukton-Arkil JV I/S, forbedre og modernisere jernbanen på en 27 kilometer lang strækning mellem Odense og Nyborg. Projektet inkluderer også et større arbejde med at forny sporskifter på Odense Station.

Arkil har desuden vundet en større belægningsopgave i relation til Femern Bælt-forbindelsen og et omfattende byggemodningsprojekt på Køge Kyst. Sidstnævnte projekt strækker sig over fire år og er et led i etableringen af en helt ny bydel ved Sdr. Havn i Køge. For Energinet.dk skal Arkil desuden udføre kabellægning af landkabel i forbindelse med etablering af havmølleparken Kriegers Flak. Også i Sønderborg er der indgået en flerårig partneringaftale om vedligeholdelse og fornyelse af vejbelægningerne i byområderne. Disse fire opgaver udgør en samlet kontraktsum på ca. 150 millioner kr.

Sidst i september forventer Arkil desuden at indgå kontrakt og partnerskabsaftale med Aarhus Vand, Favrskov Spildevand og Odder Spildevand omkring fornyelse af vand- og spildevandsledninger. Kontrakten er en rammeaftale i totalentreprise, der forløber over de næste seks år, og er på cirka 270 millioner kroner.

Tilgangen af nye ordrer giver dog ikke anledning til ændringer i de udmeldte resultatforventninger for 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079