23948sdkhjf

Schmidt Hammer Lassen styrker bestyrelsen

Arkitektvirksomheden har hentet to nye medlemmer til sin bestyrelse.
Det er advokat Niels Kornerup og direktør Mads Kjøller Damkjær, der nu træder ind i bestyrelsen hos Schmidt Hammer Lassen Architects.

Bestyrelsen tæller forsat bestyrelsesformand Michael Christiansen og stiftende partnere Bjarne Hammer (næstformand) og Morten Schmidt. Martin Lumbye udtræder af bestyrelsen efter 10 års godt samarbejde.

- Vi er begejstrede for den nye bestyrelse og glæder os meget til samarbejdet med Niels og Mads, der begge er erfarne og dedikerede kapaciteter inden for deres felt. Vi tror på, at sammensætningen af kompetencer, der er repræsenteret i bestyrelsen vil understøtte og fremme de visioner, vi har hos schmidt hammer lassen architects, det handler jo først og fremmest om arkitektur og om at drive en sund forretning, siger partner Bjarne Hammer.

Niels Kornerup er Partner i Bech Bruun og rådgiver om virksomhedsoverdragelser, selskabsret og komplekse problemstillinger. Han rådgiver en række danske og udenlandske virksomheder i forbindelse med strategiske tiltag herunder køb eller salg af virksomheder, enheder og datterselskaber. Hans arbejdsfelt omfatter desuden rådgivning om etablering af hensigtsmæssige virksomheds- og transaktionsstrukturer. Niels har desuden solid erfaring med bestyrelsesarbejde fra sine mange bestyrelsesposter; heriblandt Bellevue Teatret, Peter Justesen & Co. og Custommade.

Mads Kjøller Damkjær er entreprenør, designer og rådgiver og i dag leder af Innovation Services Nordic hos PA Consulting Group. Mads’ særlige vidensfelt ligger indenfor kreativ ledelse og oplevelsesdesign. Han har udviklet forandringsstrategier for nogle af verdens ledende brands og har været med til at skabe nye produkter, ydelser og forretningsmodeller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081