23948sdkhjf

Københavns nye havnevartegn hedder nu Blox

Bryghusprojektet har været i gang siden 2006, og får nu et officielt navn.
Realdanias markante byggeri ved Københavns havn får sit navn. Bryghusprojektet – et af de helt store byggerier og udviklingsprojekter i København – har været i gang siden 2006.

Men først nu får det et officielt navn og skal hedde Blox. Man har fundet et navn, der lyder, som huset ser ud.

- Navnet Blox matcher form og funktion i det markante byggeri. Arkitektonisk, fordi huset er bygget op omkring en række blokke, stablet forskudt oven på hinanden. Indholdsmæssigt, fordi Blox skal rumme mange forskellige funktioner, der ligesom klodser, bygger ovenpå og understøtter hinanden", skriver RealDania i en pressemeddelese.

Med blandt andet legepladser, cafeer, udstillingsfaciliteter, vækstmiljø for arkitektur, design og byggeri og en ny cykel- og gangbro over havneløbet skal Blox ifølge RealDania være "en dynamo for byliv i en af hovedstadens ældste bydel".

Blox ligger i området mellem Frederiksholms Kanal og Vester Voldgade helt ned til havnen med Den Sorte Diamant som en af de nærmeste naboer. Det er en del af hovedstaden og den nye havnefront, som over det seneste årti har gennemgået en forvandling. Blox skal stå færdigt i 2017.

Nysgerrige kan allerede besøge Blox den første torsdag i hver måned, hvor der er åbent hus.

Fakta om "Bryghusprojektet" Blox.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078