23948sdkhjf

Entreprenør i Vesthimmerland plaget af tyverier

Denne sommer har Gunnar Nielsen A/S fra Aars været udsat for gentagne indbrud.
Entreprenørvirksomheden Gunnar Nielsen Aars er plaget af gentagne indbrud denne sommer.

Nu er en skibscontainer af stål brudt op på en adresse på Bjergegårdsvej i den nordlige udkant af Aalestrup i Vesthimmerland.

Det er sket i tidsrummet fra tirsdag aften klokken 17 til onsdag morgen klokken 7.

Fra skibscontaineren er der stjålet 1200 liter dieselolie fra en tank, en tankpumpe og en entreprenørpumpe af mærket Tsurumi, løftekæder, en diamantklinge, en jordstamper af mærket Wacker og en mobil Honda generator model 3500 samt en Makita kapsav.

Totalt er der ifølge Nordjyllands Politi stjålet værdier for 53.200 kroner i den aflåste skibscontainer.

Entreprenørfirmaet havde opstillet skibscontaineren på Bjergegårdsvej 10 i Aalestrup i forbindelse med igangværende kloakarbejde i området.

I løbet af juli har firmaet fem gange været udsat for tyveri af dieselolie og værktøj fra flere byggepladser rundt i Himmerland.

Alene på Gislumvej ved Aars har der været indbrud og tyveri tre gange i løbet af blot to uger.

- Efterhånden ved vi snart ikke, hvordan vi skal gardere os mod de mange indbrud tyverierne, som udføres meget efter samme metode. I forvejen placerer vi vores tanke med dieselolie inde i aflåste skibscontainere, men alligevel bliver de brudt op uanset at vi som regel nu også placerer tunge entreprenørmaskiner foran dem ved fyraftenstide, erklærer projektleder Michael Olesen hos Gunnar Nielsen A/S.

Efter det seneste indbrud og tyveri i Aalestrup tager entreprenørfirmaet ifølge projektlederen nu kontakt til en sikringskonsulent hos politiet for at få hans råd til, hvordan de sikrer deres værdier på byggepladserne bedre fremover
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081