23948sdkhjf

Færch & Co på vej med pænere overskud

Store projekter og øget omsætning understreger Aalborg-entreprenørens transformation.
Færch & Co med base i Aalborg er klar til at offentliggøre sit nyeste regnskab efter selskabets regnskabsår, som sluttede i udgangen af april. Og administrerende direktør Søren Worup tør love, at det bliver en væsentlig forbedring i forhold til forrige år, som endelig afspejler, at omsætningen også er fordoblet på fem år.

Han trådte til som ny direktør i 2010. Midt i finanskrisen. Og han har transformeret tømrervirksomheden fra at være aftager af fagentrepriser til at blive hoved- og totalentreprenør. Hos VIA University College i Ceresbyen i Aarhus har Færch & Co netop afleveret 40.000 kvadratmeter loft i seks bygninger, og man er involveret i pågående uddannelsesbyggerier i Aalborg og Odense.

- Vi forandrede os til at lave en anden og større type opgaver, og det var en nødvendighed. Før var vi specialiseret i kontorindretning, men det marked forsvandt fra den ene dag til den anden, nævner han.

Konkurrencen blandt tømrere blev så presset, at Færch & Co måtte gå nye veje. Også selv om konkurrencen blandt større entreprenører er hård.

- Konkurrencen er bare endnu hårdere længere nede.

Som tidligere projektleder hos A. Enggaard blev Søren Worup en passende figur til at lede transformationen. Administrationen er vokset sammen med den nye rolle. Ikke bare omsætningen er blevet dobbelt så stor på fem år. Funktionærstaben er også blevet dobbelt så stor, som den var i 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078