23948sdkhjf

Samarbejde sikrer stor entreprise

Tre mindre virksomheder gik sammen om at byde på byggeriet af en ny hangar i Karup til 90 mio. kr. De har nu vundet hovedentreprisen.
Da Forsvaret sendte byggeriet af et hangarbyggeri i Karup i udbud, var et af kravene, at de bydende firmaer skulle have 200 millioner kroner i egenkapital.

Så store er hverken murer-, tømrer- og entreprenørfirmaet Jens Jensen fra Holstebro, Østermark Entreprenørforretning fra Asp eller tømrerfirmaet Jørgen Sørensen fra Viborg.

Men sammen kunne det lade sig gøre at opfylde kravene, og nu har de vundet hovedentreprisen til en værdi af 90 mio. kr. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Det er virkelig spændende, da det er første gang, at vi er gået sammen i et konsortium for at byde ind på en så stor opgave. Hvis vi som mindre og mellemstor virksomhed skal være med fremover, og byde på de store opgaver, så er muligheden at gå med i konsortier, og derfor er det spændende når det lykkes første gang, siger Jan Bodilsen, direktør og murermester i Jens Jensen, til avisen.

Hangaren får et areal på 6.400 kvadratmeter og skal huse fem af Forsvarets ni nye Seahawk-helikoptere, når den efter planen står færdig i efteråret 2016. Hertil kommer 16.000 kvadratmeter udendørs areal, som det nydannede konsortium også skal stå for at udføre. Arbejdet indledes så småt i næste uge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094