23948sdkhjf

Prikken over i’et

Køkkenet er hjemmets arne. Det er et af boligens vigtigste rum, og det er her, man samles og fortæller historien om, hvem man er. Den nyeste køkkenmode for de stilbevidste er fuld af farver, personlighed og unikt design. En ny, specialdesignet emhætte kan udgøre en farverig og funktionel ”prik over i’et” i den moderne eksklusive køkkenindretning.
Markedets nye emhætter er meget mere end udsugning af mados og røg. De nyeste modeller er specialdesignet til både at kunne tilføre køkkenet personlighed og understøtte et smukt og stilbevidst interiør.

Udskiftning af farver
Den nyeste køkkenmode er fuld af farver. I en længere periode har alt været glas, sort eller rustfrit stål, men nu vil mange gerne have køkkener med mere farvespræl i:

- Vi kan se det meget tydeligt i Italien, hvor der er masser af farver i køkkenerne. Det er her køkkenmoden har sit udspring, og så breder den sig til resten af Europa. Derfor ved vi, at farverne også kommer til Danmark og de er faktisk allerede godt på vej. Flere og flere efterspørger farvede emhætter, der understøtter farvevalget i det øvrige køkkeninteriør, siger Tom Pallisgaard Jensen, medejer af Gl. Bedsted Industri A/S, der producerer den nye emhætte:

- Vores Fourges M41 emhætter adskiller sig fra alle andre på markedet ved, at de udvendige plader kan skiftes ud i takt med, at stil og smag ændrer sig. Man opholder sig meget i køkkenet, og for mange er det et af boligens aller vigtigste rum, og det er derfor vigtigt, at man har det godt og trives med farver og indretning. Hvis man skifter farve på køkkenet eller de hårde hvidevarer, kan man også nemt skifte pladerne ud på emhætten, så de matcher nøjagtigt. Vi kan også se, at der kommer flere og flere udenlandske komfurer og ovne med farvede fronter, og så er det jo rigtig smart, at også emhætten kan skifte farve, uden at hele emhætten skal skiftes ud.

Ydeevne i top
Det er ikke kun den øgede farvefleksibilitet, der gør M41 til en rigtig de luxe model. Med kantsugning og en indsugningshastighed ved spalterne på mere end 6 m pr. sekund, er emhættens ydeevne helt i top:

- Vi har samlet den bedste teknik med et smart, unikt design, og derfor kan emhætten imødekomme tidens helt individuelle behov og farvevalg uden at gå på kompromis med kvaliteten. Motoren er en robust professionel motor, der også bruges i storkøkkener, og som kan monteres inde i selve aftræksrøret eller sågar på loftet, og den har et yderst lavt støjniveau. Derudover er der seks energisparelamper (hallogen), der giver masser af lys over kogeøen og en moderne, effektiv touchpanel styring af udsugningshastigheder og lys. Som en ekstra styrke er det indbyggede filter 30 mm tykt. Det ekstra tykke filter betyder, at emhætten opsamler mere fedt og røg end ellers, og så det er nemt at tage ud og lægge i opvaskemaskinen, forklarer Tom Pallisgaard Jensen.

Emhætten er produceret i Danmark hos Gl. Bedsted Industri A/S i Thy på en moderne fabrik, der oprindeligt er den gamle landsbysmedje. Her sætter man en ære i, at kvaliteten er i orden:

- Vi har jo nye, moderne teknikker og produktionsmetoder, men vi har taget den gode kvalitet med fra den gamle, danske håndværkstradition, siger Tom Pallisgaard Jensen.

Som noget nyt kan emhætten ses på Byggecentrums permanente udstilling i Middelfart på Hindsgavl Allé 2.

Kilde: Gl. Bedsted Industri A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094