23948sdkhjf

SuperBrugsen i Støvring udvider nu

TL Byg i Aalborg har som hovedentreprenør indledt gravearbejdet.
Planerne om at udvide butiksarealet i SuperBrugsen i Støvring syd for Aalborg med 450 kvadratmeter er nu kommet et væsentligt skridt nærmere en realisering.

- Byggeentreprenørfirmaet TL Byg har netop indledt arbejdet med at rømme byggegrunden og foretage de nødvendige jordprøver før arbejdet med at grave ud til fundamentet kan indledes. Der er dog på ingen måde planer om en markering af det officielt første spadestik på byggeprojektet, påpeger uddeler gennem de sidste godt to år Jesper Buus Bové.

Markant udvidelse
Udvidelsen af det nuværende butiksareal fra de nuværende 800 kvadratmeter med 450 ekstra ud mod Hobrovej betyder reelt en udvidelse på kan 60 procent.

På samme tid bliver der ifølge Jesper Buus Bové foretaget en udvidelse af lager og personalerum på i alt 120 kvadratmeter.

- Så alt i alt er der tale om et byggeprojekt til et samlet beløb på et tocifret beløb, påpeger uddeleren.

Det er ingeniørfirmaet Svend Poulsen A/S i Valsgaard, der står for at tilrettelæge byggeriet, der også omfatter en tiltrængt ombygning og modernisering af de nuværende butiksrammer.

Byggeprojektet har været i udbud, hvor en håndfuld byggefirmaer har afgivet deres bud og hvor TL Byg nu er blevet valgt til at udføre opgaven.

Dato for indvielse ikke fastlagt
Hvornår SuperBrugsen kan tage det nye butiksareal i brug kan Jesper Buus Bové på nuværende tidspunkt ikke sætte en præcis dato på.

- Godt nok har vi i aftalen med byggeentreprenørfirmaet en dato for hvornår de skal aflevere de nye lokaler. Men derefter skal vi jo selv bruge tid på at rykke ind og gøre dem klar, så derfor er min forventning i øjeblikket at vi kan tage dem i brug engang i december måned, erklærer han.

Personalemæssigt regner han med at udvidelsen vil skabe behov for en eller to nyansættelser i SuperBrugsen i Støvring.

Dagligvarebutikken rykkede tilbage i 1968 ud til sin nuværende placering fra sin tidligere i midtbyen på hjørnet af Hobrovej og Jernbanegade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188