23948sdkhjf

MT Højgaard vinder broentreprise til 90 millioner

Vejdirektoratet har indgået kontrakt på Holstebromotorvejens sidste store broentreprise.
Kontrakterne på at bygge broer på Holstebromotorvejen er nu alle næsten ved at være faldet på plads.

Vejdirektoratet har netop indgået kontrakt med entreprenør MT Højgaard om den sidste store broentreprise.

Det drejer sig dels om to landskabsbroer. En ved Savstrup Å og en ved Gammelby Bæk. Begge steder ligger ved Mejrup, lige syd for Holstebro. Desuden skal entreprenøren også bygge en motorvejsbro, der hvor motorvejen krydser Viborgvej lige øst for Holstebro.

MT Højgaard vandt udbudsrunden og skal nu udføre opgaven til en pris på 90 millioner kroner. Det skaber glæde hos firmaet.

- Vi er sådan set allerede involveret i Holstebromotorvejen, da vi er underleverandør for M.J. Eriksson på entrepriserne nede ved Snejbjerg ved Herning. Vi er glade for at være i gang dernede, og vi glæder os til, at vi nu skal lave mere. Det er spændende arbejde, og vi kender jo allerede de involverede fagpersoner fra Vejdirektoratet, så det er en fordel, siger afdelingsleder Henrik Olesen fra MT Højgaard.

Broerne på den sidste entreprise byder også på udfordringer.

- Der er for eksempel værdifuld natur ved Savstrup Å, som vi skal tage hensyn til under arbejdet, fortæller Henrik Olesen.

Anlægsarbejdet begynder her i efteråret 2015. Selve konstruktionen af broerne forventes at være færdig i efteråret 2017, mens slidlaget lægges i foråret 2018.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127