23948sdkhjf

170 nye boliger i Ørestad Nord

”Den Grønne Karré” opføres af NRE Denmark og kommer til at bestå af lejeboliger i fem til otte etager.
Onsdag den 12. august var der spadestik på AP Pensions byggeri ”Den Grønne Karré” i Ørestad Nord.

Adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn, ejendomsinvesteringschef Peter Olsson, AP Pension og direktør Bo Olesen, NRE Denmark A/S, der er totalentreprenør på byggeriet, delte opgaven med at påbegynde gravearbejdet til boligbyggeriet, der kommer til at indeholde godt 170 udlejningsboliger.

Byggepladsen, der i slutningen af 2016 vil være forvandlet til boligbyggeriet Den Grønne Karré, ligger i August Schade Kvarteret lige syd for DR Byens studier og lige nord for det kommende Nordea-domicil ved DR Byen Metrostation.

- Jeg er sikker på, der vil være stor efterspørgsel på boligerne, ligesom der generelt er i Ørestad. Den Grønne Karré ligger attraktivt placeret både nær Islands Brygge og København City – og samtidig få skridt fra Amager Fælled, siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.

Den Grønne Karré bliver fem til otte etager højt med store altaner og facader bestående af teglsten og gråhvide betonelementer i en kombination. Ud mod DR Pladsen kommer der publikumsorienterede funktioner i stueplan – formentlig en café.

På Karréens yderside etableres en såkaldt kantzone i tre meters bredde langs sydfacaden og halvanden meters bredde langs de tre øvrige facader. I kantzonen opsættes plantekummer, siddeplinte ved indgangspartierne, cykelparkering og private og offentlige terrasser.

I gårdrummet kommer der store opholdsarealer, og lejlighederne i stueetagerne får desuden private terrasser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094