23948sdkhjf

Et år med fokus på Lindpros udviklingsstrategi

Lindpro a/s har netop offentliggjort årsregnskabet for 2007. Et resultat, der ikke lever op til forventningerne, men samtidig også et resultat, der afspejler et solidt fundament for en fortsat profitabel vækst.
Lindpro nåede en vigtig milepæl, da virksomheden i 2007 rundede en milliard kr. i omsætning. En milepæl, der afspejler virksomhedens vækststrategi og ambitioner for fremtiden.

Årets koncernomsætning udgjorde 1.013 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 11 % i forhold til året før. Det samlede resultat før skat er 19,3 mio. kr.

Lindpros egenkapital udgjorde ultimo 2007 110 mio. kr. og ordrebeholdning udgjorde pr. 31. december 2007 787 mio. kr.

- Forretningsmæssigt har 2007 budt på mange udfordringer. Vi har oplevet en positiv udvikling i vores aktivitetsniveau og omsætning, men indtjeningen har desværre ikke levet op til vores forventninger, idet få større projekter ikke er forløbet tilfredsstillende, udtaler Michael Højgaard og forsætter:

- Det er dog værd at bemærke, at 2007 viste at den generelle indtjeningsevne i Lindpro er solid og repræsenterer et godt fundament for en fortsat profitabel vækst.

Lindpros udviklingsstrategi
Lindpros ambitiøse udviklingsstrategi førte i løbet af året til flere konkrete strategiske og organisatoriske tiltag. Lindpro har bl.a. haft fokus på optimering af organisationen og fokus på innovation, samt et øget fokus på vækst af virksomhedens kompetenceområder.

For at være på forkant med fremtidens teknologiske udvikling har Lindpro etableret nye forretningsenheder inden for Telecom, Sikkerhed, Intelligente Bygningsinstallationer og Trafik.

- Vi har i 2007 etableret et solidt strategisk fundament, der er med til at cementere Lindpros position som en innovativ og markedsledende aktør inden for el-installationsbranchen, udtaler Michael Højgaard.

Lindpro Akademiet er et af de væsentligste strategiske tiltag, som skal styrke virksomhedens image samt tiltrække og fastholde medarbejdere.

Forventninger til fremtiden
Markedet forventes at være moderat voksende i 2008, og den traditionelle el-installationsforretning er fortsat et vigtigt kerneområde, som Lindpro har store muligheder for at videreudvikle.

Organisk vækst og akkvisitioner er et centralt element i Lindpros planlagte udvikling - også i det kommende år. Lindpro har en fornuftig ordrebeholdning og den positive udvikling i Lindpros aktivitetsniveau og omsætning forventes videreført i 2008.

Kilde: Lindpro a/s

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094