23948sdkhjf

Nye udstykninger til kystnære sommerhuse i Vendsyssel

For cirka en kvart million kroner kan man erhverve en sommerhusgrund nær vandet mellem Blokhus og Løkken
I maj fik RealMæglerne 73 sommerhusgrunde ved Grønhøj Strand på den nordjyske vestkyst i kartoteket. Grundene kan købes for 2-300.000 kroner.

Salget er gået lidt trægt. Samlet er der solgt 11 grunde i området og syv er reserverede. Salget fik et boost, da syv grunde blev nedsat med 150.000 kroner stykket. Af disse er tre solgt.

Nogle af grundene er bebyggede nu. Flere vil begynde til efteråret. Det vil få en positiv effekt, mener ejendomsmægler Rasmus Moesgaard, RealMæglerne.

- Når folk kan se, at der bliver bygget, så skubber det gang i processen. Så tror jeg, interessen bliver øget, siger Rasmus Moesgaard.

Han vurderer prissætningen som særdeles attraktiv for grundene. De ligger cirka en kilometer fra vandet. Ingen har dog vandudsigt. Men prisen inkluderer tilslutning af el, kloak, vand og fibernet og er på et niveau, hvor alle kan være med, hvis man kan finde sig i lidt længere afstande til populære badebyer.

- Hvis grundene lå i gåafstand fra Løkken eller Blokhus, ville prisen stige med en halv million kroner. Hvis der var vandudsigt ville det blive endnu mere, siger Rasmus Moesgaard.

Kommende sommerhusejere vil kunne forvente at holde pengene hjemme, hvis de bygger huse, der er velegnet til udlejning, oplyser mægleren. Det vil sige huse på 120 m2 med to badeværelser, fire værelser, aktivitetsrum og fællesarealer. Også gerne med pool.

- Det rigtige udlejningshus er attraktivt. Der er stor efterspørgsel på større hus med plads til typisk to familier, siger Rasmus Moesgaard.

Han tør ikke sige noget om, hvornår han forventer at have alle grunde solgt. Men tror på, at det vil lykkes. Han vurderer, at Grønhøj Strand er et populært område. Det ligger nær Fårup Sommerland og feriecenter i Løkken. Der er også generelt kommet gang i grundsalget rundt omkring efter en fem-seks magre år, mener Rasmus Moesgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093