23948sdkhjf

Vellykket turnaround i Ringsted

Trods nedgangen i aktiviteten i byggebranchen er det lykkedes for Søren Faebo Larsen og Jacob Printz at fylde ordrebogen hos Ringsted Bygningsentreprise på mindre end to år. Nu er man klar til vækst.
Søren Faebo Larsen og Jacob Printz har i løbet af de sidste to år måtte genopfinde deres egen virksomhed og deres egne roller i Ringsted Bygningsentreprise.

I sommeren 2006 blev virksomheden splittet op i to, og Faebo og Printz overtog den del af virksomheden, der renoverer facader – dog for at erfare, at aktiverne ikke var helt så imponerende, som man havde håbet på.

Det er dog lykkedes dem at gennemføre en turnaround, fylde ordrebogen et år ud i fremtiden og genindføre den gode trend med sorte tal på bundlinien.

- Processen er gået hurtigere, end vi havde håbet på. Det første år var et konsolideringsår, men nu er vi klar til vækst og nok også nye forretningsområder, siger de til dagbladet Børsen.

Præcis hvilke forretningsområder, det drejer sig om, vil de to ikke ud med, men det drejer sig sandsynligvis om beslægtede områder, som f.eks. elevatorer.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109