23948sdkhjf

VVS Søberg indtager nu Aarhus

VVS Company i Aarhus får ny ejer fra Sønderjylland, som vil styrke specialiseringsgraden.
VVS Søberg overtager d. 1. juli 2015 VVS Company, meddeler VVS Søberg.

Dermed får den sønderjyske servicekæde med base i Vojens et godt udgangspunkt for at blive en større VVS-spiller i Århus området. Søberg gruppen med cirka 160 medarbejdere fordelt på afdelinger i Jylland og på Fyn og Sjælland.

Målet med overtagelsen af VVS Company er at udbygge aktiviteterne i Århus området og Midtjylland generelt og få stordriftsfordele, samtidig med at nærheden til kunderne bevares lokalt.

- Netop den lokale nærhed og de relationer, der er mellem de enkelte montører og kunderne, er en styrke i begge virksomheder, siger Kjeld Søberg, adm. direktør i VVS Søberg.

Og netop stordriftsfordelene er afgørende for at være konkurrencedygtige i byggebranchen. Keld Søberg kalder VVS Company et perfekt opkøb med god drift og dygtige medarbejdere. En af de store fordele ved overtagelsen er, at VVS Søberg kan øge graden af specialisering inden for forskellige områder, nævner han.

- Det giver os mulighed for at lade medarbejderne dykke endnu mere ned i deres specialer og samtidig have flere kolleger at udveksle erfaringer med. Så kort og godt gør det vores folk dygtigere – til gavn for vores kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082