23948sdkhjf

MJT skal styre 30.000 m² domicil-byggeri

Det midtjyske rådgivningsfirma får den overordnede styringsrolle på byggeriet af Mascots nye hovedkvarter ved Silkeborg.
Mere end 30.000 kvadratmeter skal etableres vest for Silkeborg, når Mascot går i gang med at bygge nyt domicil i efteråret.

Byggeriet vil blive udbudt i fag- og storentrepriser. Til at stå for udbud og byggeledelse har Mascot indgået et samarbejde med MJT.

- Vi glæder os meget over, at de grundlæggende aftaler på byggeriet nu er i hus, så vi kan komme i gang, siger administrerende direktør for Mascot, Michael Grosbøl.

En mere effektiv hverdag
Mascot valgte at trykke på pauseknappen for domicilbyggeriet under den finansielle krise, hvor man i stedet valgte at udvikle øvrige områder af forretningen, for eksempel med etablering af nye produktionsfaciliteter i Laos.

Nu er der fuld fokus på domicilbyggeriet, og Michael Grosbøl glæder sig til at samle virksomhedens seks nuværende Silkeborg-adresser i det nye domicil, som forventes at være klar til indflytning i 2017. Han ser ikke mindst frem til at tage et nyt automatiseret højlager i brug.

- Men med det nye lager er der plads til langt flere varer, og vi kommer til at håndtere ordrer endnu mere effektivt, siger Michael Grosbøl og pointerer, at alle medarbejdere kan se frem til at få en mere effektiv hverdag.

- Bygningen er designet og indrettet, så den styrker og støtter vores naturlige arbejdsprocesser. Det bliver en kæmpe forbedring i forhold til i dag, hvor vi har til huse på flere forskellige adresser som følge af knopskydningen efter mange år med vækst. Der er arbejdet meget med ergonomi, lys og lyd, så det bliver en fantastisk bygning at opholde sig i, siger den administrerende direktør.

Markant byggeri ved motorvejen
Mascots domicil er tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller og projekteret i samarbejde med ingeniørfirmaet Midtconsult. Nybyggeriet bliver et ganske markant byggeri ved motorvejen mellem Silkeborg og Herning, netop hvor den krydser hovedvej 13 mellem Vejle og Viborg.

Det kommer til at ligge på en 440.000 kvadratmeter stor naturgrund og sammenfletter cirka 10.000 kvadratmeter administration og godt 20.000 kvadratmeter automatiseret højlager og logistik- og servicefaciliteter. Alle faciliteter samler sig omkring et atrium – et samlende torverum – der skærer sig ned igennem bygningen og skaber en fælles platform for de interne arbejdsgange mellem virksomhedens afdelinger. Fra kantinen bliver der udsigt over den jyske højderyg fra cirka 22 meters højde, og bygningen kommer også til at rumme et fitnesscenter

- Det bliver et fantastisk byggeri, og vi glæder os meget til at komme i gang. Det bliver et af de mest markante byggerier, vi har været involveret i, fortæller direktør hos MJT, Henning Moeskjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125