23948sdkhjf

Byggeplaner: Søren Enggaard vil opføre sundhedshus

City Syd er en magnet for nordjyder på indkøb - nu bliver det også muligt at lægge vejen omkring lægen eller tandlægen i samme område.
Ejendoms- og udviklingsfirmaet Søren Enggaard A/S har planer om at opføre et nyt sundhedshus, der bliver nabo til HK’s hovedkontor på Hobrovej - et byggeri som firmaet i sin tid også udviklede. Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Direktør Carsten Enggaard oplyser, at flere muligheder for at udnytte grunden har været under overvejelse. Blandt andet småbutikker og/eller biograf, men valget er faldet på et sundhedscenter, som kan rumme forskellige brancher inden for sundhed - læge, tandlæge, speciallæge, fysioterapeut og lignende. Men også et fitness-center kan finde vej til centret, fordi det ligger i fin forlængelse af sundhedstanken, og Skalborg har ikke meget konkurrence på fitness-centre.

- Vi har kigget på, hvad man kan bygge, som er gangbart, holdbart og til glæde for borgerne, siger Carsten Enggaard og peger dermed også på, at der lige nu nok ikke er det store behov for mange flere forretninger i City Syd.

I sundhedscentret er der også plads til et apoteksudsalg og/eller helsekostbutik. Aktiviteter som også støtter op om sundhedsaspektet.

Mæglerfirmaet Nybolig Erhverv Aalborg har fået de første forespørgsler, men der er ikke er skrevet under med nogen lejere endnu, og kun hvis det lykkes at få et antal lejere på plads, bliver byggeplanerne realiseret. Derfor er der heller ikke sat dato på en mulig byggestart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094