23948sdkhjf

El-direktør bliver konsulent hos Arbejdsgiverne

Jan Hvidholm blev den 5. maj ansat som ny virksomhedskonsulent inden for el-området hos arbejdsgiver- og brancheforeningen Arbejdsgiverne.
Arbejdsgiverne oplever i stigende grad, at virksomhederne har behov for el-faglig rådgivning og interessevaretagelse. På industriområdet gælde både producenter, maskinbyggere og automatiseringsvirksomhederne, som efterspørger kompetent faglig rådgivning.

- Der er ingen tvivl om, at vi i Jan Hvidholm har fået en kompetent mand til opgaven. Han har en stor brancheindsigt, som vil komme vores medlemmer til gode, når de skal have god, faglig rådgivning, siger Steen Hoeck Klausen, branchechef hos Arbejdsgiverne.

Jan Hvidholm kommer fra en stilling som direktør for Alfred Jensen & Søn A/S, hvor han blev ansat i 2007. Han er uddannet el-installatør og har mere end 25 års erfaring inden for el-området.

Med karrierespringet får Jan Hvidholm mulighed for at styrke sin interesse i at udvikle virksomheder inden for el-branchen. Et område, hvor Arbejdsgiverne giver deres medlemmer rådgivning.

Jan Hvidholm kommer også til spiller også en centralt rolle i forhold til den rådgivning af installatørerne, fordi Arbejdsgiverne netop har indgået en konkurrence dygtig EL-overenskomst med Dansk El-Forbund
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094