23948sdkhjf

Bro-entreprenører bytter rundt på nat og dag

Vejdirektoratet knokler på med renovering af Aggersundbroen i 15 nætter i træk, hvor broen vil være spærret.
​Der bliver ikke noget med at gå tidligt i seng for Vejdirektoratets entreprenør på Aggersundbroen i den kommende tid. Tværtimod står den snart på natarbejde 15 nætter i træk, når den eksisterende belægning på broen skal fræses op, og ny fugtisolering sprøjtes ud. Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Renoveringsarbejdet betyder desværre, at Aggersundbroen vil være spærret for trafik om natten i perioden fredag den 12. juni til fredag den 26. juni, begge dage inklusive. I den periode er Aggersund broen lukket i tidsrummet 00:05 – 05:00.

Der vil dog begge nætter være mulighed for passage med biler klokken cirka 01.30 og klokken cirka 03.00. Som ved tidligere spærringer vil det desuden være muligt for fodgængere og cyklister at passere broen uhindret.

Undtaget er ligeledes udrykningskøretøjer, der altid vil kunne passere broen ved forvarsel til brovagten.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, der måtte opstå som følge af reparationsarbejdet.

- Vi er godt klar over, at det er en længere periode, hvor vi holder broen lukket om natten, men vi har valgt at tage flere nætter i brug, og så nøjes med at lukke fra lige efter midnat til klokken 05.00, fremfor at lukke fra klokken 20.00 til klokken 05.00 og bruge færre nætter. På den måde kan vi få aftentrafikken over hver dag i perioden, og der er mere trafik om aftenen end om natten, siger projektleder Christian Bugge Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094