23948sdkhjf

Kom tæt på motorvejsbyggeriet i Silkeborg

Det er åben Byggeplads på Silkeborgmotorvejen lørdag den 20. juni
Igen i år inviterer Vejdirektoratet alle interesserede om på den spændende side af byggepladshegnet på Silkeborgmotorvejen. Alle er velkomne lørdag den 20. juni mellem klokken 12.00 og 15.00.
Stedet er den nedgravede del af motorvejen mellem Dyrehaven og Gødvad Bakke.

Det bliver Vejdirektoratets informationscenter på Nørreskov Bakke 2A, som arrangementet centrerer sig omkring. Selve byggepladsen på omkring en kilometers længde ud for informationscenteret vil være åben for alle.

Fokus på et spændende arbejde med at bygge veje
Det nærmere program for dagen løfter Vejdirektoratet sløret for på et senere tidspunkt, men projektchef Carsten Sandgaard lover, at der er planlagt en meget interessant dag:

- Vi fortæller som altid om vejprojektet, og hvordan motorvejen bliver til, men sammen med entreprenører, rådgivere og uddannelserne, fortæller vi i år endnu mere om, hvilke spændende ting, du kan arbejde med, når der skal bygges en motorvej, siger Carsten Sandgaard og tilføjer:

- Vi havde omkring 600 motorvejsinteresserede gæster sidste år, og det var vi glade for. Men vi vil gerne have at mange flere kommer forbi i år, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109