23948sdkhjf

Syddansk synergi

Der er lagt op til strategisk styrkelse i det syddanske, når Creo Arkitekter Sønderborg ApS og Fællestegnestuen Tønder ApS ved Harald Christensen slår aktiviteterne sammen og fusionerer til Creo Arkitekter Syd ApS.
Fusionen af de to tegnestuer er et resultat af den udvikling, som begge firmaer har oplevet, i det syddanske indenfor de seneste år, og vil finde sted med tilbagevirkende kraft fra 1.1.2008. Med et stigende antal opgaver fordelt over forskellige kerneområder giver fusionen mulighed for at udnytte det fælles potentiale optimalt. Forventningen er herigennem at opnå en synergieffekt til glæde for såvel de involverede tegnestuer samt for nuværende og fremtidige samarbejdspartnere.

Lokalt funderet – nationalt orienteret
Harald Christensen vil varetage den daglige ledelse af Creo Arkitekter Syd ApS. I dyb respekt for, hvordan man agerer lokalt, fastholder man de to adresser i henholdsvis Sønderborg og Tønder. Creo Arkitekter Syd ApS vil således være funderet lokalt, men samtidig blive styrket væsentligt og have mulighed for at drage nytte af de kompetencer, der er i baglandet hos Creo Arkitekter A/S.

Creo Arkitekter A/S er med sine mere end 70 medarbejdere Syddanmarks største arkitektvirksomhed. Firmaet har hovedsæde i Odense, en afdeling i Århus, en afdeling i København samt Creo Arkitekter Syd ApS med i alt ti ansatte i henholdsvis Sønderborg og Tønder.

Etableringen af Creo Arkitekter Syd Aps er et resultat af den geografiske udvikling og bygger på en tæt dialog og gensidig respekt parterne imellem – elementer som begge er essentielle i samarbejdet og udviklingen af fælles fremtidige projekter.

- Ethvert projekt skabes ud fra et konstant, ærligt og tillidsfuldt samspil mellem de involverede parter – og det er netop igennem dette samarbejde, vi ønsker at leve op til visionen om at skabe udfordrende arkitektur der fungerer.


Kilde: Creo Arkitekter

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094