23948sdkhjf

Hansen Door overtager dele af Tyco Fire & Integrated Solutions

Hansen Door foretager strategisk opkøb. Med virkning fra 1. marts 2008 overtager Hansen Door i Randers Tyco Fire & Integrated Solutions Odense-afdeling for branddøre og porte.
- Vi står over for at skulle ruste os til øget konkurrence, forklarer Klavs Bech, adm. direktør hos Hansen Door.

- Det er en realitet, at der bliver færre spillere på markedet, og Hansen Door vil med dette strategiske opkøb konsolidere sin position - også i fremtiden.

Tycos afdeling for døre er et forretningsområde, som virksomheden kun har i Danmark. Tyco har besluttet at koncentrere indsatsen omkring kerneområderne brand-, tyveri- & varesikring, videoovervågning samt adgangskontrol. Det har bragt de to firmaer sammen. Hansen Door overtager Tycos produktion af branddøre og porte, og Tyco fortsætter uændret deres øvrige aktiviteter.

- Overtagelsen forstærker Hansen Doors samlede program: Der bliver langt flere varianter, en stærkere platform inden for offshore samt inden for produktion af døre i rustfrit stål til fx medicinal- og levnedsmiddelindustrien.

Overtagelsen betyder, ifølge Klavs Bech, forstærkning af en dansk producent, der spiller en væsentlig rolle på markedet. Virksomhedsstørrelsen giver den fornødne tyngde til at være på forkant med stadig flere test, standarder og øgede branchekrav.

Der bliver taget individuelt hånd om medarbejderne på Fyn. Hansen Door er i tæt dialog med Metal og med hver enkelt medarbejder, der bliver berørt af overtagelsen.

- Sælgere og montører fortsætter uændret deres aktiviteter i området, og vi arbejder på aftaler med smedene for at nå frem til den mest optimale løsning for alle. Der bliver aktivt arbejdet på en ordning, som skaber beskæftigelse til alle, fastslår han.

Klavs Bech forventer, at overtagelsen giver Hansen Door et løft på tocifret tal i omsætningen over de næste par år.

- I vores strategi har vi et ønske om vækst. Købet af Tyco giver os et bredere produktprogram, bedre udnyttelse af produktionsapparatet og en øget volumen til at modstå udenlandske konkurrenter - det har vi positive forventninger til.

Fakta - Hansen Door A/S
• Ejere: Adm. direktør Klavs Bech og økonomichef Jannie Skyum.
• Investor In People (IIP) certificeret. Dokumentation af investering i virksomhedens menneskelige ressourcer.
• Produkter: Branddøre, stålkarme, skydeporte og glaspartier.
• Projekter: Operaen, Skejby Sygehus, Tietgenkollegiet m.fl.
• 70 medarbejdere.
• Mere end 50 års erfaring.
• Vision er at være markedsledende på det danske marked samt de nordeuropæiske nærmarkeder.

Fakta - Tyco Fire & Integrated Solutions A/S
Tyco Fire & Integrated Solutions (Denmark) A/S er totalleverandør inden for brandsikring - med mere end 30-års erfaring i branchen og er en del af Tyco Int.: En verdensomspændende koncern inden for brand- og sikringsvirksomhed, der giver kunderne adgang til verdens største videnbank på disse områder. Tyco Fire & Integrated Solutions (Denmark) A/S beskæftiger ca. 135 medarbejdere.

Kilde: Hansen Door

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094