23948sdkhjf

Ny projektleder hos Strømberg & Sahl

Flemming Kristensen bliver ansvarlig for at styre og gennemføre de mindre byggesager i hoved- og totalentrepriser.
- Strømberg & Sahl er en virksomhed i vækst, som er innovative og gode til at tænke i nye baner – både når det gælder teknologi og udførelsesmetoder. Jeg ser frem til at blive udfordret fagligt og bidrage til den fortsatte vækst ved at aflevere byggesager til den aftalte pris, tid og kvalitet, siger Flemming Kristensen, der tiltrådte i starten af maj.

En af de første byggesager, som Flemming Kristensen bliver ansvarlig for, er en renovering af lokaler på Griffenfeldsgade til borgere med sindslidelser for Københavns Kommune.

Senest kommer han fra en stilling som murermester og autoriseret kloakmester hos Kjær Knudsen A/S. Tidligere har Flemming Kristensen arbejdet hos Bang Nielsen og Brdr. Andersen i lignende stillinger. Inden da har han arbejdet som projektleder og byggeleder hos Skanska og Adserballe & Knudsen A/S.

Flemming Kristensen læser til bygningskonstruktør på Erhvervsakademi Sjælland, hvor han er færdig i juni 2016. Han er uddannet murer og kloakmester og har desuden en diplomuddannelse i ledelse fra Ingeniørhøjskolen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079