23948sdkhjf

Broarbejde med tungt stål spærrer Fynske Motorvej

Tunge ståldragere til bro over Fynske Motorvej bliver lagt natten mellem 23. og 24. april.
Derfor bliver motorvejen ved Munkebjergvej syd for Odense spærret periodevis i tidsrummet mellem klokken 20.00 og 06.00.

​Tunge ståldragere til bro over Fynske Motorvej bliver lagt natten mellem 23. og 24. april. Derfor bliver motorvejen ved Munkebjergvej syd for Odense spærret periodevis i tidsrummet mellem klokken 20.00 og 06.00.

Trafikanter på Fynske Motorvej må indstille sig på at holde kortvarigt i kø i perioder om aftenen og natten mellem 23. og 24. april.

Vejdirektoratet arbejder den nat med at føre tunge ståldragere til den kommende bro ved Munkebjergvej syd for Odense over Fynske Motorvej. Ståldragerne skal bære den form, som broen senere bliver støbt i.

Der er tale om godt 70 styks 13 meter lange ståldragere, som hver vejer over et ton. De bliver lagt hen over motorvejen en efter en. Hver gang bliver motorvejen spærret i cirka fem minutter.

- Vi skal have lagt cirka 70 ståldragere over motorvejen, som er meget tunge. Det er for farligt at holde kørebanen åben, mens de bliver lagt. Derfor kommer trafikanterne til at holde i kø i få minutter ad gangen. Det beklager vi selvfølgelig, men vi vælger at udføre arbejdet om aftenen og natten, hvor det generer færrest mulige trafikanter, siger projektleder i Vejdirektoratet, Robin Højen Madsen.

Broen, der kommer til at føre Munkebjergvej over Fynske Motorvej, bliver efter planen støbt i løbet af sommeren 2015. Herefter bliver ståldragerne fjernet igen.

Broen er en af to nye broer i det nye tilslutningsanlæg 50 syd for Odense.

Tilslutningsanlægget bliver primært bygget for at kunne servicere det kommende nye regionshospital OUH. Tilslutningsanlægget skal efter planen stå færdigt i sommeren 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141