23948sdkhjf

Nordjysk VVS-firma holder flytter dag

De nordjyske virksomheder Kaj Larsen & Søn og Løkken Spa & Pool har samlet sine aktiviteter, der både dækker VVS-, blik-. kloak- og smedearbejde samt arbejde på poolanlæg, på samme adresse i Løkken. Det sker for bedre at kunne udnytte medarbejdernes kompetencer på tværs af de to virksomheder.
Autoriseret VVS installatør og kloakmester Kaj Larsen & Søn og leverandør af poolinstallationer Løkken Spa & Pool har samlet deres aktiviteter på Egevej i Løkken. Det meget tætte samarbejde til trods, køres de to virksomheder som to selvstændige enheder.

Tidligere holdt Kaj Larsen & Søn og Løkken Spa & Pool til på Industrivej. Men et ønske om at udnytte medarbejdernes kompetencer på tværs af de to virksomheder samt kommunens ønske om at erhverve store dele af virksomhedens arealer på Industrivej, har fået direktør Ole Hjørringsgaard til at samle det hele under et tag.

Kaj Larsen & Søn udfører vvs-, blik-, kloak- og smedearbejde i hele landet og Løkken Spa & Pool er leverandør af poolanlæg – ligeledes over hele landet.

Der er i alt 60 ansatte i virksomhederne og med den samme adresse som base, er det nemt for Ole Hjørringsgaard at sætte de rigtige folk på den rigtige opgave. De ansatte arbejder henholdsvis for den ene og for den anden virksomhed – alt afhængig af ordreflow’et.

Virksomhederne er fremover at finde på Egevej 60, 9480 Løkken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094