23948sdkhjf

Hoffmann udbedrer boliger efter skimmelsvamp

Entreprenøren Hoffmann A/S er i øjeblikket i gang med større udbedringer i en række boliger i Nivå. Der er konstateret skimmelsvampesporer, hvilket kræver en udtørring af boligerne samt udbedring af konstruktionen.
I 124 nye boliger i Nivå er der konstateret skimmelsvampesporer i væggene omkring vinduerne. Det er de specialdesignede vinduespartier, der er så utætte at vand trænger ind og ned i bygningskonstruktionen.

Samtlige boliger skal nu gennemgås, udtørres og utæthederne udbedres. Det er Hoffmann A/S, der er entreprenør på opgaven, og det er med stor ærgrelse, at man har konstateret svampeangrebet.

- Det startede med at beboerne klagede over vand ind gennem vinduerne, og først troede vi, at det var fugerne, som vi så udskiftede. Siden viste det sig, at problemet var langt værre, fordi der er tale om en fejlkonstruktion, som gør, at vandet trænger ind i selve bygningskonstruktionen, forklarer Kaj Lorentsen, der er projektchef på projektet til dagbladet Licitationen.

Udbedringen af skaderne kommer til at koste Hoffmann 20 mio. kr.

Mens udbedringerne står på, er nogle af beboerne indkvarteret på Hotel Marina i Vedbæk; andre har fået indskrænket deres boligareal betydeligt, mens rummene tørres og konstruktionen bedres.

Kilde: Dagbladet Licitationen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094