23948sdkhjf

Nørhalne VVS vinder aalborgensisk højhus-projekt

Installatøren er med i det store Plaza-projektet ved Limfjordsbroen.
Fra maj rykker Nørhalne VVS A/S for alvor ind på byggepladsen ved Plaza-byggeriet i hjertet af Aalborg. Her vil fire til seks mand gå i et års tid med udførelsen af VVS og ventilation i 115 boliger, 1500 kvadratmeter erhverv og 3000 kvadratmeter p-etager.

Det er HP Byg, der er totalentreprenør, og den nordjyske VVS-installatør har været med siden projekteringen gik i gang i foråret 2013.

- Det er en spændende opgave, og et af de projekter, som jeg vil huske. Når man selv er med i projekteringen af opgaven, så bliver et meget levende projekt, for det er ikke et færdigt hus, som vi kommer ind i, siger Johnny Nielsen, medejer af Nørhalne VVS.

Flere projekter med HP Byg
Det er ikke første gang, at Nørhalne VVS er på et projekt, hvor HP Byg er totalentreprenør.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med HP Byg. Vi er i øjeblikket på samme projekter i Aars Midtby og Vendiahallerne i Hjørring og et nyt bilhus for Skoda i Nørresundby, fortæller Johnny Nielsen, der tilføjer, at der er god vækst i virksomheden, som har udvidet medarbejderstaben med fem montører og en nyuddannet VVS-tekniker.

Der er 40 ansatte hos Nørhalne VVS, som tidligere i år har udvidet forretningen med en afdeling med fokus på fjernvarme og industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141