23948sdkhjf

3M køber Aearo

Virksomhedsopkøbet vil forstærke 3Ms position inden for personlige sikkerhedsprodukter.
3M og Aearo Technologies Inc. er nået til enighed omkring 3Ms overtagelse af Aearo. Virksomhedsopkøbet vil forstærke 3Ms position inden for personlige sikkerhedsprodukter.

- Vores produktportefølje inden for personlige værnemidler er en strategisk vigtig og hurtigt voksende del af vores virksomhed, og Aearo vil supplere den og udvide den mærkbart, sagde George W. Buckley, bestyrelsesformand og CEO i 3M, i forbindelse med offentliggørelsen.

- Kombineret med 3Ms teknologi, globale rækkevidde og udbredte og velkendte sikkerhedsprodukter vil Aearos stærke produkter og brands gøre 3M til global markedsleder for personlig sikkerhed.

Aearo har oparbejdet en global markedslederrolle inden for høre- og øjenværn gennem en kombination af innovativ produktudvikling og høj kvalitet. Overtagelsen vil sikre 3M en stærk platform for at øge virksomhedens vækst og vil gøre det muligt for 3M at levere komplette løsninger inden for personlige sikkerhedsprodukter til både industrien og militæret samt kunder inden for bygge og anlæg og ikke mindst private forbrugere.

- Med opkøbet af Aearo styrker 3M sin markedsposition indenfor personlige værnemidler, da vi nu udvider sortimentet med Peltor, E-A-R og AOSafety. Vi vil nu kunne tilbyde markedsledende produkter inden for åndedrætsværn og masker, svejseskærme, beskyttelsesbriller, hjelme samt høreværn, siger salgs- og marketingdirektør Jesper Borchers fra 3M.

Om Aearo Technologies Inc.
Aearo Technologies Inc. er en global markedsleder inden for personligt beskyttelsesudstyr. Virksomheden fremstiller og sælger højteknologiske produkter som for eksempel høreværn, hovedtelefoner, øjen- og ansigtsværn og faldbeskyttelse og har hovedkvarter i Indianapolis i USA. Aearos produkter sælges i mere end 70 forskellige lande verden over.

Kilde: 3M

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078