23948sdkhjf

Kulturbyggeri for 50 millioner i Gilleleje

Biograf, bibliotek og multisale er næste etape af Gilleleje Kulturhavn.
Aftalegrundlaget for det kommende Kulturhuset Gilleleje er faldet på plads. Parterne er Kulturhavn Gilleleje A/S og Gribskov Kommune.

Arbejde har resulteret i ét stort kulturhus på cirka 2.750 m2 indeholdende bibliotek, museum, biografsale, musik- og teaterscene, bistro, galleri samt Kulturbroen over kanalen til at forbinde Kulturhuset med Snedkeriets mangfoldige kunstværksteder.

Den videre projektering af Kulturhuset fortsættes nu og næste step bliver kontrahering om udførelsen af byggeriet - en spændende proces, hvor budgettet for alle visionerne skal trykprøves inden igangsætning af byggeriet.

- I princippet kan vi starte med det samme, men der kan let gå en måned eller to, fordi vi i øjeblikket er ved at kontrollere, om de priser vi indhentede på et tidligere tidspunkt stadig holder, siger uddeler Lars Corfitzen, som direktør i Gilleleje Kulturhavn A/S, til Frederiksborg Amts Avis.

Kulturhuset forventes igangsat i løbet af sommeren 2015 og med det sportslige mål, at indvielsen bliver til efteråret 2016, hvor lyset sænker sig over Kattegat og hvor Kulturhuset kan lyse den mørke vinter op med film, musik, foreningsliv, kulturelle aktiviteter, bøger og viden - for alle børn, voksne og seniorer i og omkring Gilleleje!
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11