23948sdkhjf

Værftet puster nyt liv i Gl. Havn

Nyt kapitel i historien om Holbæk Havn. Det gamle skibsværft åbner som Holbæks nye aktivitetshus den 20. marts.
Håndværkere arbejder lige nu på at lægge sidste hånd på Værftet. De karakteristiske skibsrøde bygninger har fået gløden tilbage, og takket være en vellykket, men til tider kompliceret operation, banker Holbæks sømandshjerte på ny.

Det er en bred pallette af mennesker, der samles under ét tag, når Værftet bliver taget i brug. Holbæk Klatreklub, Nordvestsjællands Produktionsskole, UngHolbæk og Holbæk Gamle Havns beddinger får alle til huse i de nyrenoverede bygninger.

Massiv opbakning
Inden dagens mange aktiviteter, vil der være en reception for Værftets bidragsydere. Flere fonde har støttet projektet markant og dermed muliggjort drømmen om nyt liv i det gamle skibsværft. Og lige præcis kombinationen af nyt og gammelt gav Realdania lyst til at bakke projektet op.

- Værftet og værftsområdet kommer til at danne ramme om en ny periode i byens liv, hvilket er både spændende og glædeligt. Gennem mange år var værftet omdrejningspunkt for mange af byens borgeres hverdag, og derfor er det betydningsfuldt, at denne del af byens identitet også bliver levende for nye generationer som en identitetsbærende del af byen nutid og fremtid, siger Eske Møller, projektleder hos Realdania, som vil sige et par ord om værftet til receptionen.

Når åbningen bliver skudt i gang fredag den 20. marts kl. 14.30 vil der være aktiviteter i og omkring Værftet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07