23948sdkhjf

KPC udvider direktionen

Tre yngre profiler skal tilføre ny dynamik og bidrage til fortsat vækst.
KPC tjente rekordmange penge i 2014, hvor omsætningen voksede til 1.490 mio. kr., mens resultatet før skat nåede 132 mio. kr.

Entreprenør- og udviklingsvirksomheden har taget hul på de kommende års udfordringer med en styrket direktion. Tre yngre profiler er sat i spidsen for driftsselskaberne for at tilføre organisationen ny dynamik.

Henrik Hoffmann og Jesper Jørgensen, begge med advokatbaggrund, har fået ansvaret for KPC’s salgs- og udviklingsaktiviteter, mens civilingeniør Jesper Henkel nu står i spidsen for KPC’s byggeaktiviteter på Sjælland.

- Den nye organisation med de tre yngre profiler understøtter den udvikling, vi er inde i, og styrker den fremtidige forretning, siger adm. direktør Bo Knudsen.

Han ser fortrøstningsfuldt på mulighederne, idet ordrebeholdningen for de næste tre år tæller store projekter som det nye grønttorv Copenhagen Markets i Høje Tåstrup, Pandoras nye domicil på Havneholmen, adskillige boligprojekter med både ejer- og lejeboliger i på havnearealerne i København samt ungdomsboligprojekter på Frederiksberg, i København og Lyngby.

Jesper Henkel , 44 år, er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet i 1993 og var ansat i Skanska frem til 2003, hvor han skiftede til KPC.

Han kører tæt parløb med Jesper Jørgensen , 38 år, i KPC’s afdeling i København. Jesper Jørgensen blev uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2002 og har været advokat siden 2005. Han var ansat i KPC’s afdeling i Herning fra 2005-2007 og har siden 2009 haft ansvaret for udviklingsaktiviteterne i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland. Tidligere har han været ansat hos advokatfirmaerne Kromann Reumert samt Abel og Skovgaard Larsen i Aarhus.

Henrik Hoffmann , 42 år, er ligeledes uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet. Han har været advokat siden 2003 og været ansat hos KromannReumert i Aarhus i 2000-2004, før han kom til KPC i Herning i 2004.
Læs mere om: KPC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093