23948sdkhjf

Arkitekter og ingeniører stifter nyt firma

Virksomhederne Rönby.dk, Ekolab og Krydsrum Arkitekter er gået sammen i E+.
Efter flere års samarbejde i konsortiefællesskabet Energi+ har rådgivningsvirksomhederne Rönby.dk, Ekolab og Krydsrum Arkitekter besluttet at styrke den fælles profil på markedet for fornyelse af ældre etageboliger.

De tre virksomheder har siden 2010 skabt bemærkelsesværdige resultater som part i udviklings- og demonstrationsprojekter inden for helhedsrenovering; herunder ikke mindst totalrenoveringen af københavnerejendommen Ryesgade 30, der modtog Renover Prisen i 2013.

Centralt for samarbejdet er den tværfaglige rådgivning, og etableringen af E+ A/S skal effektivisere organisationen og tilbyde bygherrerne et mere enkelt og sikkert produkt.

- Vi glæder os til markedets modtagelse af vores nye virksomhed og ikke mindst af de procesværktøjer og den videndatabase, som vi tilbyder i vores rådgivning, siger administrerende direktør Niels Jakubiak Andersen.

E+ har allerede flere projekter i gang. Virksomheden er blandt andet med i et af de prækvalificerede rådgiverteams i konkurrencen om Klimakarréen på Østerbro i København.

Læs mere om firmaerne bag E+ i artiklen: Vejen til en vellykket energirenovering
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082