23948sdkhjf

Storentreprisen afleveres med flest mangler

Der er stor forskel på omfanget af mangler ved aflevering inden for de forskellige entrepriseformer, viser nye tal.
Hoved- og totalentrepriser står sig langt bedre i forhold til omfanget af mangler ved aflevering end storentrepriserne. Det skriver dagbladet Licitationen.

Det viser nye tal fra Byggeriets Evaluerings Centers Fond, hvor manglerne ved storentrepriser udgør 1,2 procent af entreprisesummen.

Analysen omfatter i alt 2.341 entrepriser, der er afsluttet indenfor de seneste tre år. Entrepriserne fordeler sig over hele Danmark, og de har en gennemsnitlig entreprisesum på 10,5 millioner kroner.

Analysen afslører store forskelle på omfanget af mangler ved aflevering, når man ser på hvilken entrepriseform, der er anvendt.

Værst ser det ud for storentrepriser, hvor værdien af mangler ved afleveringen i gennemsnit udgør 1,2 procent af entreprisesummen

Det svarer til, at der er mangler til en værdi af 1,2 millioner kroner ved aflevering af en entreprise på 100 millioner kroner. Til sammenligning udgør værdien af mangler ved aflevering af hoved- og totalentrepriser kun 0,5 procent af entreprisesummen, skriver dagbladet Licitationen.

Ifølge dagbladet leveres fire ud af ti entrepriser helt uden mangler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14