23948sdkhjf

Nu starter ombygningen af jernbaneoverskæringen

Det planlagte arbejde med at ombygge jernbaneoverskæringen ved Teaterbygningen starter nu.
Ombygningen, som er et led i anlæggelsen af den nye Ivar Huitfeldtsvej, finder sted to weekender i marts - og det betyder blandt andet, at trafikken må omdirigeres, og at der kan forekomme støjgener.

Den sydlige og nordlige del af den nye Ivar Huitfeldtsvej skal forbindes med en strækning, som går helt tæt langs jernbaneoverskæringen mellem Havnepladsen og Teaterbygningen. Derfor er det nødvendigt at ombygge hele jernbaneoverskæringen og flytte den del af Køge Stations spor 5, der løber gennem overskæringen.

- Ombygningen af overskæringen er med til at skabe plads til den nye vej, som er en forudsætning for hele byggeriet i Stationsområdet. Af hensyn til trafiksikkerheden skal overskæringen samtidig have bomme ved begge kørebaner på hver side af sporene. Arbejdet vil primært foregå om natten, så trafikken forstyrres mindst muligt - men det kan desværre medføre støjgener for områdets naboer. Vi håber på forståelse og sørger for, at arbejdet bliver udført mest effektivt og over kortest mulig tid, siger projektdirektør Jes Møller fra Køge Kyst.

Arbejdet finder sted i løbet af to weekender i marts - fra fredag den 13. marts klokken 22 til mandag den 16. marts klokken 5 og igen fra fredag den 20. marts klokken 22 til mandag den 23. marts klokken 5.
I de nævnte tidsrum vil der være spærret for al trafik på tværs af banen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11