23948sdkhjf

Det sker: Byggefirmaer inviteres til Norge

Fokus på nordjyske muligheder i bygge og anlægssektoren i Kristiansand
Byggeriet boomer i Norge med investeringer for 335 milliarder NOK alene i 2015. Businessbroen Norge-Norddanmark inviterer derfor nordjyske virksomheder med på markedstur til Kristiansand den 11- 12. marts. Kristiansand er et område med stor byggeaktivitet, skriver Businessbroen-Norge-Norddanmark i en invitation.

Mens byggeriet i Danmark de senere år generelt har været ramt af nedgang og stagnation, ser det anderledes positivt ud hos vores norske naboer. En rapport fra Byggenæringens Landsforening viser, at der forventes investeringer for 334,6 milliarder NOK i den norske bygge- og anlægssektor alene i 2015. Rapporten forudser en særlig stærk vækst på anlægsmarkedet, hvor investeringerne vurderes at stige med 12 – 13 procent fra niveauet i 2013, hvor der blev brugt 90 milliarder norske kroner alene på anlæg.

- Den høje efterspørgsel i det norske marked betyder, at de norske virksomheder begynder at se til udlandet for at finde samarbejdspartnere, og der er det naturligt at kigge mod Danmark, hvor vi har kompetencerne, kapaciteten og et sprogligt fællesskab med nordmændene. Der findes derfor gode muligheder i Norge for de bygge- og anlægsvirksomheder, der har viljen og kompetencerne til at se mod Norge, siger Ejvind Vinde, konsulent i Businessbroen Norge-Norddanmark.

Kristiansand i det sydlige Norge er et af de områder, hvor der investeres stort i byggeri og anlæg. Blandt andet investeres der store beløb i byfornyelse og infrastruktur.

Turen byder blandt andet på besøg på en byggeplads for opførslen af nye luksuslejligheder på havnefronten i Kristiansand, netværksmiddag med arkitekten Svend Erik Knoph, besøg på messen Euro Expo og møder to norske entreprenører Kruse Smith og Kaspar Strømme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125