23948sdkhjf

Håndværkere slipper for mærkat i forruden

Som den sidste gamle parkeringslicens er håndværkerparkeringskortet nu blevet erstattet af en digital erhvervslicens i Aarhus.
Ordningen gælder på samme vis som før, mens det nye er, at virksomhederne nu skal bestille erhvervslicensen digitalt. Desuden er alle de gamle parkeringsmærkater nu blevet afskaffet, så man ikke længere skal have et fysisk mærkat i køretøjets forrude.

- Vi er rigtigt glade for at have denne digitale løsning klar, da den er langt mere enkel og fleksibel end det gamle håndværkerparkeringskort. Det nye er, at virksomhederne nu skal logge ind med deres NemID og bestille det antal dage, som de har behov for. Der skal ikke udskrives noget mærkat til bilens forrude, for alt er nu digitalt. Parkeringskontrollørernes håndterminaler bliver automatisk opdateret umiddelbart efter aktiveringen af erhvervslicensen, siger Joshua Krogager, teamleder for Parkering i Aarhus Kommune.

Blandt de første i Danmark
Digitaliseringen af det gamle håndværkerparkeringskort er Aarhus Kommunes seneste skridt i retning af at give borgere og erhvervsliv gode selvbetjenings‐ løsninger på parkeringsområdet. Kommunen har allerede digitaliseret bebo‐ erparkering og gæstekort til beboerområder.

Aarhus Kommune er blandt de allerførste byer i Danmark, som ruller det nye parkeringslicenssystem ud. Systemet er udviklet i samarbejde med EasyPark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109