23948sdkhjf

Intego ansætter fem elektrikere

El-koncernen opruster i Midtjylland til trods for branchetilbagegang.
Den landsdækkende el-tekniske virksomhed Intego oplever fremgang til trods for generel branchetilbagegang. I afdelingerne i Herning og Kibæk løber man i særdeleshed stærkt, hvorfor det har været nødvendigt med fortløbende oprustning i form af nyansættelser.

I 2014 ansatte Intego Herning og Kibæk således intet mindre end fem nye elektrikere.

Travlheden hos Intego Herning og Kibæk skyldes ikke mindst, at virksomhedens mange kunder fortsat henvender sig med mange nye opgaver, der skal løses, og projekter, som skal realiseres. Den positive forretningsmæssige udvikling under de trange kår i branchen skaber glæde hos Intego.

- Vi ser fremgangen som et udtryk for, at vores kunder stoler på vores kompetencer og el-tekniske løsninger, siger Lars Hartmann Rømer, afdelingsleder, Intego Herning og Kibæk.

17 lærlinge i Kibæk og Herning
Ud over at have ansat fem nye elektrikere har Intego Herning og Kibæk også netop antaget to lærlinge. På landsplan antager Intego løbende et stort antal lærlinge og er på den måde med til at sikre et højt niveau blandt Danmarks fremtidige elektrikere.

I øjeblikket har Intego Herning og Kibæk 17 lærlinge ud af i alt 65 medarbejdere.

- Hos Intego er vi er glade for at tage vores del af samfundsansvaret, ligesom vi ser en stor tilfredsstillelse i at uddanne kompetente håndværkere, der er klædt på til fremtiden, siger Lars Hartmann Rømer.

Intego Herning og Kibæk har desuden et tæt samarbejde med Erhvervsskolen Herningsholm, hvor Intego tager imod SKP-elever som en del af elevernes skolepraktik. Eleverne følger Integos elektrikere på kundebesøg og får på den måde praktisk erfaring med faget.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094