23948sdkhjf

JJW Arkitekter opruster inden for DGNB

Jørn Kiesslinger er ansat som faglig leder inden for bæredygtighed. Tegnestuen har nu seks DGNB-konsulenter i staben.
Med arkitekt og DGNB-auditor, Jørn Kiesslinger, i spidsen, sætter JJW Arkitekter nu yderligere fokus på arbejdet med bæredygtighed.

Jørn Kiesslinger primære opgave er at sikre, at bæredygtighed i alle dets afskygninger bliver en integreret del af alle JJW Arkitekters opgaver. Han får således ansvaret for, at den viden, som JJW Arkitekter gennem årene har opbygget, bliver delt og implementeret. Målet er, at bæredygtighed indgår som et integreret element i samtlige faser i alle projekter – lige fra konkurrencefasen over realiseringsfasen til drift og vedligehold; både inden for nybyggeri og renovering.

- Hos JJW Arkitekter har vi i mange år arbejdet med en holistisk tilgang til bæredygtighed. Vi har opbygget en omfattende viden indenfor området, og med ansættelsen af Jørn Kiesslinger får vi sat yderligere fokus på et af de afgørende områder for vores fag, siger Ole Hornbek, partner og leder af området By & Bolig.

Jørn Kiesslinger kommer fra en stilling hos Christensen & Co og har tidligere arbejdet hos Arkitema, Henning Larsen Architects og Svendborg Architects.. Han har været tovholder på bæredygtighedscertificeringen af Københavns Kommunes nye miljøcenter KMC Nordhavn og har desuden arbejdet med bæredygtighed som ansvarsområde på et større DTU projekt.

Ansættelsen af Jørn Kiesslinger er en del af en igangværende konsolidering af JJW Arkitekter, der også har styrket organisationen med strategiske ansættelser inden for landskab, konkurrencer, laboratorier, akkvisition og kommunikation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094